ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το GDRP μας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αγαπητέ χρήστη
Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας και θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να στέλνουμε ενημερωτικά δελτία έτσι ώστε να είστε οι πρώτοι που θα λάβετε τα τελευταία νέα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Η μέριμνά μας είναι να είμαστε απόλυτα διαφανείς όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Λάβετε υπόψη ότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και άλλα προσωπικά δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό και δεν παρέχονται από εμάς σε καμία περίπτωση σε τρίτους.

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, προτού χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας ή αποκτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που παρέχεται από την Εταιρεία μας.

1. Όροι τροποποίησης Η 

https://www.to-taxaki.com/ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει τους όρους συναλλαγών, γι 'αυτό παρακαλούμε επισκεφθείτε τους παρόντες Όρους Χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα και ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις αυτών των Όρων Χρήσης.

2. Πνευματική ιδιοκτησία
Τα κείμενα, οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό στον ιστότοπό μας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αναπαραγωγή, επανεκπομπή, αποστολή, επικοινωνία, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή για εμπορικούς σκοπούς επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Εταιρείας μας ή οποιουδήποτε άλλου κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλα ονόματα προϊόντων, εμπορικών σημάτων και υπηρεσιών που βρίσκονται στον ιστότοπό μας και δεν φέρουν το εμπορικό σήμα της https://www.to-taxaki.com/ και ανήκουν σε άλλες εταιρείες, ενδέχεται να παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας μόνο για σκοπούς αναγνώρισης.

Επίσης, απαγορεύουμε ρητά την αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας μας για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τα προσωπικά σας στοιχεία.

3. Πολιτική απορρήτου 
Προϋπόθεση για την έναρξη της συνδιαλλαγής μας είναι η αποκάλυψη από εσάς ορισμένων προσωπικών στοιχείων. Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας ζητήσουμε το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, μπορεί επίσης να σας ζητηθεί ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου σας, η άδεια οδήγησης και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Δεν θα κάνουμε παράνομη ή χωρίς προηγούμενη άδεια χρήσης. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας δεν αποκαλύπτει, δεν πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία ή τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία αποκλειστικά για να επιτρέψει την επικοινωνία μεταξύ μας.


Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

- Συλλέγουμε τα ακόλουθα δεδομένα
Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μας παρέχετε (όπως οι πληροφορίες που μας στείλετε όταν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της Ιστοσελίδας μας). Σκοπός μας είναι να συλλέξουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εθελοντικά προσφέρουμε από εσάς, ώστε να σας παρέχουμε τις σωστές πληροφορίες και να κάνετε τις κρατήσεις σας εύκολα μέσω της Ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες με τις οποίες μας εμπιστεύεστε, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί π.χ.:

- εάν εγγραφείτε για τη λήψη ενημερωτικών δελτίων από την Εταιρεία μας.
- μετά το τέλος της υπηρεσίας από την Εταιρεία μας, για να μας πείτε τη γνώμη σας για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.
Επίσης, αν θέλετε να κάνετε μια προκαταβολή μέσω της Ιστοσελίδας μας, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς σας, της άδειας οδήγησης και της πιστωτικής σας κάρτας.
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να πληρώσετε την προκαταβολή με πιστωτική κάρτα για να κάνετε την προπληρωμή σας προκειμένου να κάνετε κράτηση ενός οχήματος της Εταιρείας μας, η Εταιρεία μας θα απαιτήσει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η Πιστωτική Κάρτα που χρησιμοποιείτε για την πραγματοποίηση προπληρωμής χρεώνεται μόνο μία φορά, αυστηρά για τη συγκεκριμένη συναλλαγή, εκτός εάν επιλέξετε να την χρησιμοποιήσετε για όλες τις συναλλαγές με την Εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει το σύστημα PayPal για να πραγματοποιήσετε την προπληρωμή σας προκειμένου να κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου της Εταιρείας μας, τότε η συναλλαγή σας υπόκειται στους Όρους και Προϋποθέσεις του PayPal. Το ίδιο ισχύει για όλα τα θέματα προσωπικών δεδομένων που συλλέγει αυτή η εταιρεία και τα οποία δεχόμαστε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία αυτή. Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλούμε μην αποκαλύψετε εμπιστευτικές πληροφορίες στα μηνύματά σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας στείλετε ευαίσθητες πληροφορίες και πληροφορίες πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. IP ADDRESSES Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αντιστοιχεί στον υπολογιστή σας κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP είναι τεχνικά απαραίτητη για την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας. Επιτρέπει στους υπολογιστές και τους διακομιστές να αναγνωρίζουν και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η χρήση της διεύθυνσης ΙΡ γίνεται σύμφωνα με τον Νόμο 3471/06 «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων & Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και ο Νόμος 2472/1997 «Προστασία του προσώπου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων», όπως ισχύει κάθε φορά. -Τα δικαιώματά σου: Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε τα προσωπικά σας στοιχεία: Μπορείτε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας για να ενημερωθείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα: Εάν οι πληροφορίες σας έχουν αλλάξει ή έχουν καταχωρηθεί εσφαλμένα, μπορείτε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας για να διορθώσετε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που αφορούν εσάς. Έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα: Μπορείτε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας για να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

4. Περιορισμός Ευθύνης
Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθυνόμαστε για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες ή επακόλουθες ζημιές που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, δαπάνες, απώλεια πληροφοριών ή δεδομένων, ζημιά από ιούς υπολογιστών, σφάλματα, hacking, βλάβη λογισμικού ή υλικού, απώλεια ή ζημία, απώλεια κερδών και οποιεσδήποτε αξιώσεις τρίτων που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της πρόσβασης ή μη πρόσβασης, πλοήγησης ή λήψης περιεχομένου από τον ιστότοπο, όπου αυτό επιτρέπεται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του δικτυακού μας τόπου χωρίς λάθη ή τεχνικά προβλήματα, αλλά η χρήση του ιστότοπού σας γίνεται κατά την κρίση σας. Επομένως, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη διαγραφή ή την αποτυχία αποθήκευσης περιεχομένου, πληροφοριών και ενημερώσεων από τον ιστότοπό μας.
Ομοίως, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ηθικές, παρεπόμενες ή επακόλουθες ζημίες οποιουδήποτε είδους που προκύπτουν από ή σχετίζονται με οποιαδήποτε χρήση του ιστότοπού μας και του περιεχομένου του, καθώς και οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή καθυστέρηση στις κρατήσεις σας.

Σύνδεσμοι προς και από άλλες ιστοσελίδες
Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν διαχειριζόμαστε ή δεν ελέγχουμε και δεν είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Οι σύνδεσμοι αυτοί είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα μας για πληροφορίες και διευκόλυνση της περιήγησης και δεν αναλαμβάνουμε με κανέναν τρόπο την ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων ή για τυχόν απώλειες ή / και ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση τους. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε να αναζητήσετε τους αντίστοιχους όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου για κάθε επιμέρους ιστότοπο.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Μέσω της ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή να αλληλεπιδράτε με τα κοινωνικά μέσα, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Google+ κ.λπ.Αυτά τα χαρακτηριστικά αυτά μπορούν να επιτρέψουν την πρόσβαση ή / και τη σύνδεση στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ελέγχουμε αυτές τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα προφίλ σας σε αυτά και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου στις υπηρεσίες αυτές ή να καθορίσουμε κανόνες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων σε αυτά. Αυτά τα θέματα αφορούν τον δικό σας έλεγχο καθώς και τους παρόχους κοινωνικής δικτύωσης. Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα εργαλεία κοινωνικών μέσων που συνιστά ο ιστότοπός μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των σχετικών κοινωνικών μέσων, ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε καλύτερα σχετικά με τις πολιτικές απορρήτου τους.

Ασφάλεια και Διάρκεια διατηρούμε Προσωπικά Δεδομένα

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκευμένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο να επικοινωνείτε και να ολοκληρώνετε τις συναλλαγές σας με την Εταιρεία μας. Εν πάση περιπτώσει, μπορούν να παραμείνουν στα αρχεία μας μέχρι να τους ζητήσετε να διαγραφούν (σε καμία περίπτωση όχι περισσότερο από 7 χρόνια, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).

Το vangelisrentals.com έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στον ιστότοπό του, να διαγράψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο ή ακόμα και να ακυρώσει μια κράτηση κατά την απόλυτη κρίση του.

 6. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι Χρήσης και οι τυχόν τροποποιήσεις τους διέπονται από και σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει από την τρέχουσα χρήση του ιστότοπου, η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδικαστικά, εμπίπτει στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αθήνας.