Υπηρεσίες

Αξιόπιστες υπηρεσίες απο το για τις μεταφορές σας βρισκόμαστε στην διάθεση σας 24ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα έτοιμοι να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς  και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο στόλος των αυτοκινήτων μας είναι από τους πλέον σύγχρονους με αυτοκίνητα όλων των τύπων.

Κερδίστε χρόνο και χρήματα προγραμματίζοντας την μεταφορά σας με www.to-taxaki.com/

Είτε πρόκειται για μεταφορά από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είτε τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Είτε για την μεταφορά σας σε προορισμούς εκτός αττικής.

Οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν στο σημείο αφίξεως σας κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα σας.

Θα σας βοηθήσουν στην επιβίβαση σας με τις αποσκευές σας μέχρι τον τελικό σας προορισμό. Κατά την παραλαβή σας από οποιοδήποτε άλλο μέρος (ξενοδοχείο, οικία) το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας ενημερώσει για την άφιξη μας.

Όλες οι αφίξεις παρακολουθούνται διαδικτυακά για τυχόν αλλαγές στην ώρα ώστε να βρισκόμαστε εκεί την σωστή ώρα αποφεύγοντας τυχόν ταλαιπωρία σας  τις επιπλέον χρεώσεις ή άγχος για το πρόγραμμα σας πράγματα που μπορεί να σας χαλάσουν την διάθεση.

Η μεταφορά σας με το www.to-taxaki.com/ για πελάτες που δεν θέλουν να χρονοτριβούν να εμπλέκονται με ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με το κυκλοφοριακό χάος ή την εύρεση χώρου στάθμευσης γίνετε πάντα μέσω των έμπειρων οδηγών μας με άριστη γνώση της Αθήνας.

Για την μεταφορά σας στα επαγγελματικά σας ραντεβού ψώνια ή διασκέδαση προτιμήστε έναν από τους έμπειρους οδηγούς μας ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόγραμμα σας.

Κλήσεις - ραντεβού

Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση, επιλέγοντας τα ταξί της εταιρείας μας, για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή για ειδικές περιστάσεις.

Τα πολυτελή οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας σε ολόκληρη την Αθήνα. 
Μπορείτε να μας καλείτε ανα πάσα στιγμή στα τηλέφωνα της εταιρείας μας. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail καθώς και να κάνετε την κράτησή σας Online.

Μεταφορά από και προς αεροδρόμια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο, 

Με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από το αεροδρόμιο ή τους υπόλοιπους σταθμούς, οι οδηγοί μας φροντίζουν να φτάνουν πάντα νωρίτερα στο σημείο που θα μας υποδείξετε και εκεί θα βρειτε τον προσωπικό σας οδηγό να περιμένει κρατώντας ένα πλαίσιο που θα αναγράφει το όνομά σας για τον εύκολο και γρήγορο εντοπισμό σας. Οι έμπειροι οδηγοί μας γνωρίζουν τις ώρες αιχμής και τους δρόμους της πόλης ώστε να σας μεταφέρουν έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης με ασφάλεια και μέσα από τη βέλτιστη διαδρομή.

Μεταφορά από τα λιμάνια

Μεταφορά από τα λιμάνια την ώρα που θέλετε με ασφάλεια και άνεση. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ταξί ακόμα την ίδια ημέρα για μεταφορά από και προς οποιοδήποτε λιμάνι επιλέξτε.

Μεταφορά Μαθητών

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά μεμονωμένων ή μικρών ομάδων μαθητών από και προς το σχολικό τους χώρο ή και σε άλλους προορισμούς.

Τιμολόγηση

"ενδεικτικές τιμές"

ΑΡΤΕΜΙΔΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 15€ (20€)      ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ 20€(25€)       ΑΡΤΕΜΙΔΑ- ΡΑΦΗΝΑ 15€(20€)      ΡΑΦΗΝΑ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ 15€(20€)       ΤΟΠΙΚΟ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ 5€ (10€)       ΑΡΤΕΜΙΔΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ 50€(65€)      ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ 50€(65€)     ΑΡΤΕΜΙΔΑ -ΑΚΡΟΠΟΛΗ 35€ (50€)      ΑΚΡΟΠΟΛΗ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ 35€(50€)      ΑΡΤΕΜΙΔΑ -ΣΟΥΝΙΟ 50€(65€)     ΣΟΥΝΙΟ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ 50€(65€)      ΑΡΤΕΜΙΔΑ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 20€(30€)      ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ 20€(30€)      ΑΡΤΕΜΙΔΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ 35€(50